Termeni și condiții

 

GENERALITĂȚI

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile  prezentate mai jos înainte de a comanda/solicita orice produs sau serviciu de pe site.

Prevederile menționate în continuare, respectiv condițiile de utilizare a site-ului www.pashapizza.ro de către orice persoană, constituie acordul și contractul (denumit în continuare „Contractul”) dintre societatea SC FLUFFY BURGER SRL, cu sediul în SCHEIA , STR. AGRONOMULUI , NR.30, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr.J33/1808/2017, cod unic de înregistrare 38412556 , și orice persoană care utilizează acest site sau contactează SC FLUFFY BURGER SRL la numerele de telefon disponibile pe site.

Utilizarea site-ului www.pashapizza.ro (inclusiv plasarea oricăror comenzi de livrare) presupune existența capacității legale necesare pentru legarea unor raporturi contractuale și constituie o declarație privind îndeplinirea următoarelor condiții:

(i)                  împlinirea vârstei de 18 ani;

(ii)                în existența unor circumstanțe care afectează capacitatea legală

(iii)               acceptarea deplină a prevederilor din acest Contract.

În cazul produselor destinate minorilor sub 18 ani, acestea pot fi accesate doar de adulți.

Dacă oricare dintre aceste condiții nu este îndeplinită, trebuie să încetați imediat utilizarea Site-ului.

Refuzul de a recepționa și de a plăti o comanda, fără motive întemeiate, poate duce la sistarea livrărilor viitoare și la blocarea contului de utilizator.

Conturile care nu sunt utilizate pentru o perioada de timp mai mare de 1 an vor fi suspendate automat.

 

PLASAREA COMENZII

În principiu Comanda reprezintă  operaţiunea prin care Clientul îşi exprimă angajamentul de achiziţionare a unuia sau mai multe bunuri sau produse comercializate prin intermediul   Site-ului  www.pashapizza.ro.

Astfel,   acesta  reprezintă   înţelegerea consensuală la distanţă intervenită  între Vânzător şi  Client cu  privire la vânzarea, respectiv achiziţionarea, unuia sau mai multor produse de pe Site, prin lansarea unei Comenzi de către Client şi acceptarea ei de către Vânzător, cu respectarea prevederilor legale şi a Termenilor şi Condițiilor.

Prin plasarea comenzii oricărui produs sau serviciu prin acest site,  prin telefon vă exprimați acordul de a respecta aceste Termeni și Condiții.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit „ca atare” fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită.

 

De asemenea Clientul trebuie să anunțe reprezentanții SC FLUFFY BURGER SRL, prin formularul de comandă, secțiunea Contact sau telefonic, dacă este alergic la orice ingredient, indiferent dacă acesta este menționat sau nu pe site sau, în lista de ingrediente aferentă produselor comandate.

 

PRETURI  ȘI  PLATĂ

Prețurile produselor listate pe site  sunt exprimate în lei și conțin TVA.

Cu toate acestea, societatea atenționează asupra faptului că există cazuri în care ca urmare a unor disfuncționalități ale Site-ului sau erori, prețul afișat pe site poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Clientul asupra prețului corect, menționându-se în cuprinsul confirmării comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica prețurile și ofertele aflate în derulare fără o notificare prealabilă,  situație în care anterior transmiterii comenzii vă rugăm să solicitați și să verificați ultima varianta de prețuri și oferte.

Comanda minima pentru livrare , în zona de livrare,   este de 20 de lei (după aplicarea eventualelor oferte și reduceri).

Exista zone adiacente zonei de livrare în care livrarea se poate face cu un alt nivel al comenzii minime. Pentru aceasta vă rugăm să consultați secțiunea – livrare – din cadrul site-ului.

Modalități de plata: cash, cardul de masă, card bancar la terminal POS, sau online.

Terminal mobil: Visa/Mastercard/Maestro

Plata online:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții, indiferent de valută pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Cum funcționează plata online?
– În momentul plasării unei comenzi, cumpărătorul plasează comanda și selectează “Plata cu cardul online” , la această opțiune cumpărătorul este redirecționat către pagina procesatorului de plăți, introduce datele de card și plătește, respectiv finalizează comanda;
– Datele cardului de plata ale utilizatorului/cumpărătorului nu vor fi accesibile SC FLUFFY BURGER SRL și nici nu vor fi stocate de către de SC FLUFFY BURGER SRL sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției sau o alta entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului ce va fi comunicata cumpărătorului.

Dacă ați ales metoda de plata ” Plata cu cardul online ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiile on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

 

POLITICĂ DE ANULARE ȘI RAMBURSARE

Comenzile plătite online pot fi anulate la numărul de telefonic 0230 530 053, doar în primele 15 minute de la plasarea comenzii, suma plătită va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, în funcție de banca emitenta a cardului. După 15 minute de la plasarea comenzii, comanda nu mai poate fi anulată.
În cazul comenzilor nelivrate, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, în funcție de banca emitentă a cardului.
În cazul comenzilor livrate parțial ( ex stocul epuizat al unui anumit produs din comandă), se va rambursa suma aferentă produsului ce nu a putut fi livrat în decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, în funcție de banca emitenta a cardului.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervam dreptul de a anula comanda  produsului respectiv și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu  a fost livrat.

În cazul în care produsul a fost deja livrat, prețul corect al produsului este cel înscris pe bonul fiscal, sens în care clientul poate achita diferența sau refuză comanda.

 

INFORMAȚII PRIVIND LIVRAREA

Toate comenzile vor fi livrate la adresa comunicată de client cu ocazia lansării comenzii,  de către  un   curier, angajat al societății SC FLUFFY BURGER SRL.

La momentul livrării comenzii/produselor Clientul trebuie să asigure accesul livratorului la adresă (în curte sau imobil) și să răspundă la numărul de telefon menționat la plasarea comenzii , pentru cazurile în care livratorul nu reușește sa găsească adresa exacta sau sa obțină accesul în clădire.

În cazul neacceptării livrării comenzii în timpul de livrare comunicat sau în cazul în care livratorul nu reușește să livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Clientului sau a lipsei de răspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră , toate riscurile și responsabilitățile în astfel de situații fiind transferate în sarcina dumneavoastră.

Site-ului  www.pashapizza.ro oferă informații despre zona de livrare gratuită precum și a zonelor unde sunt solicitate comenzi minime.

Ne rezervam dreptul de a decide dacă putem onora comenzi în afara zonelor de livrare și a zonelor adiacente menționate pe hartă, iar dacă acest lucru se realizează în urma consultării la numerele de telefon disponibile pe site.

Va rugăm ca prealabil lansării comenzii să verificați telefonic sau pe site dacă vă aflați în aceste zone.

Timpul aproximativ de livrare în cazul comenzilor telefonice este cel comunicat de operatorul telefonic iar pentru comenzile online sau de pe terminalul mobil acesta va fi comunicat o dată cu confirmarea comenzii, acesta putând  fi influențat de condițiile de trafic și/sau de numărul de comenzi aflate în lucru la momentul preluării comenzii .

Programul de livrare este de la 09 – 23.

 

LIMITAREA DE RĂSPUNDERE

Clientul/Utilizatorul, reprezintă persoana  care  accesează, în scopuri private sau profesionale, site-ul și care  a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii societății SC FLUFFY BURGER SRL.

Încercăm să ne asigurăm că informațiile disponibile pe site sunt corecte  și nu conțin erori sau omisiuni, iar în cazul apariției unei disfuncționalități în acest sens ne cerem scuze anticipat.

Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori de operare în ceea ce privește scopul pentru care a fost constituit dar în timp util, defectele vor fi corectate.   Nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețe și fiabilitatea site-ului  și nu oferim nicio garanție,  expresă sau implicită în legătură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii.

Nu  ne  asumăm  răspunderea   pentru  eventualele  întârzieri,  erori,  omisiuni sau pierderi de informații transmise, generate de viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului, prin intermediul site-ului nostru, de Client sau terți.

Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet  și pentru a ne asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil, iar în acest sens va rugăm să analizați Politica de confidențialitate afișată site-ul nostru.

Nu vom putea fi trași la răspundere pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea furnizării produselor sau serviciilor aferente în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui eveniment care este în afara controlului nostru.